Pénzbeli segítség

Szervezetünk közösség. Van, aki idejét és tudását adja; van, aki kapcsolataival segít; van, aki helyet biztosít programjainknak; van, aki pénzzel vagy babaruhával támogat minket; van, aki imádkozik értünk… és vannak, akik legmélyebb titkaikat, fájdalmukat és nehézségüket osztják meg velünk. Az ő bizalmukra épül a szervezetünk. Őket támogatjuk mindannyian.

Rajtunk keresztül is segítheti a válságba jutott kismamákat! A legtöbb abortuszt szociális válsághelyzetre hivatkozva végeztetik, ezért legfőbb célunk ennek megszüntetése. Ahhoz, hogy kérdéseikre szakszerűen válaszoljunk, lelkileg támogassuk őket és élethelyzetükben melléjük álljunk, képzésekre, szakmai találkozókra, esetmegbeszélésekre, mindehhez pedig pénzre van szükségünk.
Pénzzel – többek között – az egyesület működését, örökbefogadó és gyermeküket megtartó szülőknek programokat, szórólapjaink és kiadványaink terjesztését, a babakelengyék eljuttatását és képzéseink és továbbképzéseink szélesebb körű szervezését segítheti.

Bankszámlaszámunk:
10700718-47932007-51100005

Adószámunk: 18131512-1-11

Köszönjük nagylelkűségét!

Babakelengye

Anyagi hozzájárulás a babakelengye is, amivel a kismamákat és családjaikat egész évben segíthetjük. A támogatások eljuttatásának módjairól munkatársainktól tudhat meg többet.
A kismamáknak és anyáknak szükségük lehet az alábbiakra:
babaruhák (body-k, rugdalózók, zoknik, sapkák, kis pulóverek, réklik, stb);
téli gyermekruhák (overálok, kabátok, cipők, csizmák);
pelenka,
kiságy,
babakocsi (ikerbabakocsira is számítunk),
babahordozó és autós ülés;
etetőszék.

Ezek általában a legszükségesebb holmik, amikre egy kismamának szülés után szüksége lehet. A beérkező babakelengyét szortírozzuk, és arra alkalmas helyen tároljuk állapotuk megőrzése érdekében.

Lelki támogatás

Óriási segítséget jelent munkánk elismerése mások által. Ebből munkatársaink kapnak erőt és lendületet a további munkához. Mi sem vagyunk tökéletesek, nekünk is szükségünk van feltöltődésre, olyan erőre, amit továbbadhatunk a krízisbe került kismamáknak. Lelki hátterünknek immár kialakult formája van.

Munkánk és szervezetünk vallástól független, hittől viszont nem: mindannyian hiszünk a megfogant élet sérthetetlenségében, az ember méltóságában, és a nehéz helyzetbe került emberek segítésében. Ha egy nő szabadnak érzi magát, akkor tud hallgatni ösztöneire, és egy anya sem veteti el magzatát, ha a szívére hallgat. A körülményei alapján nem ítélhetjük meg őt, egyet tehetünk, segítünk neki.
Csatlakozzon a lelki támogatók köréhez: gondolja végig, milyen csodálatos dolog a megfogant és fejlődő élet; milyen helyzetben vannak azok a nők, akik az abortusz mellett döntenek; és hogyan segítene valakinek, aki ilyen problémával keresné meg!

Szervezett imahátterünkhöz egyre többen csatlakoznak: ki-ki hite szerint otthonában minden este 9-kor imádkozik a megfogant életekért. Imakörünkhöz csatlakozhat, konkrét imaszándékokról eseteink kapcsán (név nélkül természetesen) az imadkozzunkegyutt@gmail.com e-mail címen értesülhet. Eddig katolikus és protestáns testvéreink számára íródott egy-egy ima, amiken keresztül találkozunk lélekben.

Tudásunk összeadása

Szakmai támogatásra is számítunk. Ha ismer életvédő szemléletű védőnőt, nőgyógyászt, szülésznőt, ápolót, gyermekorvost, tanárt vagy bárkit, akinek munkája szervezetünknek segíthet, mesélje el neki, hogy kik vagyunk. Talán kedvet érez magában, hogy csatlakozzon csapatunkhoz. Tudásunk összeadásával olyan segítő hálót alakíthatunk ki, ami megtartja a válságba került kismamákat, és alternatívákat tud nyújtani az abortuszra.