Támogatás

Ha segíteni szeretnél, de időd már nincs ehhez,

Adj 1 %-ot abból, amiért már megdolgoztál, hogy mi segíthessünk!

Az Együtt az Életért Egyesület azért dolgozik, hogy a megfogant élet jó helyre érkezzen.

Munkánk gyümölcseként krízisbe jutott nők válnak gondoskodó édesanyákká, meddő házaspárok válhatnak családokká, a szorult helyzetek megoldódnak. Munkatársaink önkéntesen, családjuk és munkájuk mellett dolgoznak a kismamákért.

Ezért kérünk, akár nő vagy, akár férfi, támogasd a munkánkat és rajtunk keresztül a krízisbe jutott kismamákat adód egyik 1%-ával vagy egyéni adománnyal!

Banki átutaláshoz vagy adó 1% felajánláshoz a bevalláshoz használt rendelkező nyilatkozatra írd a következőket:

Bankszámlaszámunk:

10401976 – 50526890 – 82741001

Adószámunk: 18131512-1-11

Szervezet neve: Együtt az Életért Egyesület

Adományok

Szervezetünk közösség. Van, aki idejét és tudását adja; van, aki kapcsolataival segít; van, aki helyet biztosít programjainknak; van, aki pénzzel vagy babaruhával támogat minket; van, aki imádkozik értünk… és vannak, akik legmélyebb titkaikat, fájdalmukat és nehézségüket osztják meg velünk. Az ő bizalmukra épül a szervezetünk. Őket támogatjuk mindannyian.

Rajtunk keresztül is segítheted a válságba jutott kismamákat! A legtöbb abortuszt szociális válsághelyzetre hivatkozva végeztetik, ezért legfőbb célunk ennek megszüntetése. Ahhoz, hogy kérdéseikre szakszerűen válaszoljunk, lelkileg támogassuk őket és élethelyzetükben melléjük álljunk, képzésekre, szakmai találkozókra, esetmegbeszélésekre, mindehhez pedig pénzre van szükségünk.

Pénzzel – többek között – az egyesület működését, örökbefogadó és gyermeküket megtartó szülőknek programokat, szórólapjaink és kiadványaink terjesztését, a babakelengyék eljuttatását és képzéseink és továbbképzéseink szélesebb körű szervezését segítheted.

Köszönjük nagylelkűségedet!

%d blogger ezt szereti: